Free web counter

Team - PD65 SERVICEPUNTONDERWIJS

Ga naar de inhoud
Ons team

DE GRONDGEDACHTE ACHTER PRODESIGN65
Ons team bestaat uit een groep gepensioneerden die nadrukkelijk niet door het vrijetijdsvirus is bevangen, maar integendeel nog volop in de weer is. Veteranen die hun werkzame leven niet lieten verslonzen, hebben doorgepakt, kennis en kunde vergaard, interessante functies bekleed en goed zijn opgeleid.

Kortom, beschikkend over een uitstekend en interessant portfolio, waar onderstaande slogan op van toepassing is:

TALENT VERGRIJST NIET – ERVARING TELT – TEAM MET MARKANTE VETERANEN

WERKWIJZE
We opereren als eenmansbedrijf, maar laten ons wel adviseren. Zodra werk zich aandient, gaan we op zoek naar gelijkgestemde professionals. Om voor een (korte) termijn mee op te trekken en de klus te klaren.

COMITÉ VAN AANBEVELING

Harry - Voormalig manager onderwijskoepel Rotterdam.
"Ik gun het Pieter van harte dat hij eindelijk de mooie carrière tegemoet gaat, die hij natuurlijk al veel eerder had moeten maken."

Theo - NAM-functionaris. Redacteur blad van club oud-zeevarenden.
"Veel redacteuren heb ik zien komen en gaan, maar Pieter spant de kroon. Hij heeft onze periodiek in korte tijd omgetoverd tot het mooiste dat we ooit hadden."

Wouter - Bedrijfsmaatschappelijk werker.
"Mij spreekt aan dat Pieter er niet tegenop ziet te starten met een eigen bedrijfje. Ik deed niet anders in mijn werkzame leven. En het pakt meestal ook nog goed uit."

Hans - Wiskundige en Informaticus
"Het lijkt me een goede ontwikkeling als mathematici meer participeren in de samenleving. Aan hun aangeboren analytisch vermogen zal veel behoefte blijken te bestaan."

HARRY BEUVENS


WOUTER BLOMSMA

THEO KUYPER


HANS DUITGENIUS
Terug naar de inhoud